Tiktok Hesap Silme

Tiktok uygulamasını kullanmaktan sıkıldığınızda tiktok hesabını silebilirsiniz. Tiktok hesap silmek istemiyorsanız devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Tiktok Hesap Silme Sosyal Medya

Tiktok Nedir

Tiktok video içeriği oluşturup takipçilerinizle paylaşmanıza olanak sağlayan bir paylaşım platformudur. Tiktok uygulamasını kullanmak eğlenceli de olsa bir süre sonra sıkıldığınızda hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bu durumda sizler için tiktok hesap silme nasıl yapılır sizler için aşağıda açıkladık . Hesabınızı silme konusunda emin değilseniz devre dşı bırakma seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Bu yazıda belirtilen hesap silme adımları tiktok uygulamasının en son sürümünü çalıştıran İOS ve Android telefonlar için geçerlidir.

Tiktok Hesab Silme

Tiktok hesabınızı silmeden önce bilmeniz gereken en önemli ayrıntı, hesabı sildiğiniz zaman videolarınızda dahil olmak üzere tüm tiktok verilerinizi kaybedersiniz. Tiktok uygulamasında uygulama içi ödeme yaptıysanız geri ödeme söz konusu değildir.

Tiktok hesabınızı silmeden önce kaydetmek istediğiniz videolarınız varsa, videoyu açtıktan sonra üç nokta simgesine dokunun ve Videoyu kaydet‘e tıklayın. Videonuzun bir kopyası telefonunuza inecektir.

Tiktok hesap silme konusunda tam kararınızı verdiğiniz zaman bu işlem basit birkaç adımdan oluşmaktadır. Sırasıyla şu adımları takip edin.

  • Tiktok uygulamasını açın. Oturum açtıktan sonra ekranın alt sağ köşesinde yer alan Profil simgesine basın.
  • Bu ekranda sağ üst köşede yer alan üç noktaya basın.
  • Hesabımı Yönet‘e ardından Hesabı sil‘e basın
  • Bu aşamada doğrulama amaçlı yeniden giriş yapmanız gerekebilir. Devam edebilmek için tiktok hesabınızda yeniden oturum açın. Gerekirse Doğrula ve Devam Et‘e tıklayın
  • Yeniden oturum açtığınızda hesap silmek için onay ekranını onaylamak için Hesabı Sil‘ dokunun
  • Yeniden bir onaylama işlemi görüntülenebilir. Buradan Sil‘e basarak tiktok hesabınızı silebilirsiniz.

Bu işlemden sonra tiktok hesabınız tamamen silinmeden önce 30 gün boyunca devre dışı bırakılır. Bu süreçte hesabınız görünür olmayacak ancak sohbet mesajlarınız görülebilir.

Bu 30 günlük süreç içerisinde hesabınızı yeniden aktifleştirmeye karar verirseniz uygulamaya kullanarak hesabınızda oturum açmanız yeterlidir. Hesabınız hemen yeniden erişilebilir olucaktır.

] }
No comment